Informatie aanvragen

ROUTES


Van Vossen nautical engineering en sloepverhuur bevindt zich aan de Beulakerweg 118 in Giethoorn. We liggen met onze tuin direct aan het kanaal Beukers – Steenwijk. Vanaf hier is het 5 minuten varen naar de Dorpsgracht van Giethoorn, of naar de Beulaker; een van de grootste meren in de Kop van Overijssel. Ook de andere meren zoals de Grote en Stille Belter, het Gieterse Meer, het Bovenwiede, Zuideindiger Wieden en Molengat zijn allemaal goed bereikbaar.

Vaarroutes


Bij de huur van onze sloepen krijgt u een waterkaart mee en bespreken we desgewenst enkele vaarsuggesties op basis van uw wensen. Zo kunt u een route achter Wanneperveen langs varen en dan via Belt Schutsloot en de Beulaker terug. U kunt ook door Giethoorn en over het Zuideindiger Wiede richting Wanneperveen of via de Beulaker en het Gieterse meer naar het gezellige stadje Blokzijl.

Welke route u ook kiest; met onze luxe sloepen vaart u comfortabel en geruisloos door de waterdorpen en natuurgebieden en over de meren in de mooie Kop van Overijssel.